Chiar dacă machiajul este la ordinea zilei în viața Christinei Aguilera, fanii virtuali ai artistei au observat schimbări semnificative pe corpul ei. Aceștia susțin că vedeta și-a modificat imaginea, mai concret că și-a făcut implanturi pentru a-și netezi ridurile și mări bustul, iar drept rezultat, a obținut o cu totul altă înfățișare.

„Schimbarea la față” a Christinei Aguilera poate fi observată deja de câteva luni. Acum o săptămână, artista difuza pe contul său de Instagram un clip în care își manifesta susținerea, la alegerile din SUA, a candidatei democrate Hillary Clinton.

În opinia fanilor, acel clip trăda nu doar chipul modificat al Christinei, ci și o altă mărime a bustului, deci un exterior absolut nou.

https://www.instagram.com/p/BMh5ItPDzRC/?taken-by=xtina

Părerea fanilor s-a întărit și după alegeri. Fanii au intuit că artista a apelat la operații plastice încă după afișarea acesteia în cadrul Galei Baby2Baby, desfășurate weekendul trecut, în orașul american Los Angeles. Atunci, vedeta a venit la eveniment însoțită de partenerul său de viață.

Jessica Alba, apariție spectaculoasă la o Gală. A cucerit toate privirile! (Foto)

2013 vs 2016:

sdfv

Pe de altă parte, Christina Aguilera recunoaște că a pus pe ea câteva kilograme și se simte perfect cu această decizie:

https://www.instagram.com/p/BFxhtgEhsYb/?taken-by=xtina

https://www.instagram.com/p/BK4dlq3DakO/?taken-by=xtina

https://www.instagram.com/p/BF14OLpBsT6/?taken-by=xtina

https://www.instagram.com/p/BFzUgUEBsTp/?taken-by=xtina

https://www.instagram.com/p/BEbjU0eBscz/?taken-by=xtina

Foto: Instagram, CelebzzGetty / Alberto E. Rodriguez

Distribuie articolul: