A ținut în mare taină chipul fetiței ei și a decis să publice prima fotografie cu aceasta abia în ziua în care micuța a împlinit 5 luni. Cât de mare s-a făcut fiica interpretei Keti Topuria și a omului de afaceri Lev Geykhman, aflați mai jos.

Cu ocazia împlinirii a 5 luni de la  nașterea fiicei, mama acesteia a decis să-i renoveze garderoba și să o fotografieze. Pentru păstra, totuși, o doză de discreție, Keti a ales să o fotografieze pe Olivia purtând o pereche de ochelari de soare.

cats

Olivia a venit pe lume acum 5 luni, după o relație de peste 4 ani a părinților săi. Nunta cântăreței cu businessmanul Lev Geykhman a avut loc în septembrie 2013, pentru ca cei doi să devină părinți abia în acest an. Keti a născut-o pe Olivia în Statele Unite ale Americii și s-a întors la baștină abia peste câteva săptămâni.

Chiar de ziua ei, Keti a primit în dar, din partea soțului, un automobil în valoare aproximativă de circa 9 milioane de ruble.

Keti Topuria și-a revenit în formă foarte rapid, după nașterea fiicei. La doar câteva luni de la momentul în care a devenit mamă, și-a reluat activitatea muzicală și s-a lansat chiar și în fashion. Recent, la Moscova a fost prezentată prima colecție vestimentară a vedetei.

@_ketione_ dress ❤️ for Voice (Georgia) ✔️

A photo posted by Keti Topuria (@keti_one_official) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: