Kendall Jenner, sora mai mică a faimoasei actrițe, Kim Kardashian, a recunoscut în cadrul unui interviu că se drogheazăю Filmarea cu vedeta în vârstă de 24 de ani a făcut deja înconjurul lumii.

„Nimeni nu știe asta”, a declarat Kendall Jenner. Tânăra a făcut public faptul că fumează marijuana într-un episod din „Rivalitatea fraților” cu Kate Hudson și Oliver Hudson înregistrat în ianuarie. Mărturia sa a venit în cadrul unei runde cu întrebări ușoare.

În cadrul interviului, Oliver le-a întrebat atât pe Jenner, cât și pe sora ei, Kourtney Kardashian, „dacă ar exista o persoană care ar folosi droguri, în special canabis, în familia ta, cine ar fi aceasta?”.

Kourtney Kardashian nu a ezitat să răspundă. Aceasta s spus imediat: „Kendall”. Surprinzător este că faptul modelul internațional nu a contrazis-o nicio secundă. Ba mai mult, frumoasa tânără a mărturisit chiar ea ce anume consumă.

„Sunt o consumatoare de marijuana. Nimeni nu știe asta, așa că este prima dată când spun cu adevărat ceva acolo”, a explicat Kendall Jenner.

Reamintim faptul că în statul California este legal consumul de canabis.

Mărturia lui Kendall Jenner privind consumul de marijuana vine la scurt timp după ce sora ei mai mare, Kim Kardashian, a recunoscut într-un episod al show-ului „Keeping Up with the Kardashians” că a folosit ecstasy în două momente extrem de importante din viața sa: Ea a povestit că s-a căsătorit cu producătorul muzical Damon Thomas fiind drogată şi că la fel s-a întâmplat în momentul în care a filmat videoclipul cu scenele pentru adulți în urma căruia a devenit celebră.

Sursa

Distribuie articolul: