Katy Rain, ne bucură în plină iarnă cu o piesă ce ne duce cu gându la vară și mare. „Marea-Magnet”, este noua melodie a interpretei pe care a lansat-o de curând pe YouTube. Cât de melancolică e melodia și ce video a filmat interpreta pentru aceasta, vezi mai jos.

💙 Cel mai bun cadou de ziua mea e sa Va dăruiesc MAREA-MAGNET ! 🌊🧲”, a scris Katy pe pagina sa de Facebook și le-a lăsat prietenilor săi virtuali un link cătra noua ei piesă. 

Se pare că interpreta are cu adevărat o dragoste „mare pentru mare, la sfârșitul videoclipului aceasta vociferează și un cunoscut citat de-al lui Isaac Newton.

„Nu știu cum arăt eu în fața lumii, dar mie mi se pare că sunt un băiat care se joacă pe malul mării și se distrează căutând pietricele mai colorate decât de obicei, sau o scoică roșie, în timp ce marele ocean al adevărului se întinde în fața mea.

„E despre MAREA MEA IUBIRE )) Simteam o atracție deosebit de MARE ))ultima perioada și cand in sfarsit am reusit sa ajung la ea, am si compus piesa. Da, suna crazy, dar de parca mă chema să scriu despre ea)) și o iubesc enorm, acum și în forma îmbrăcată în piesă. La cum în situația în care ne aflăm, multă lume nu poate ajunge să o vadă, as vrea ca să se poată teleporta cu ajutorul lucrării mele de suflet și să simtă calmul și profunzimea mării”, a mai adăugat interpeta despre noua sa piesă.

Sursa foto & video: Instagram & YouTube

Distribuie articolul: