Katy Black și Cristian Cebotari sunt o familie de invidiat. La scurt timp după ce s-au cunoscut, s-au căsătorit. Deja au și doi copii frumoși.

Ei știu care sunt compromisurile pe care trebuie să le faci într-o relație: cunosc despre faptul că trebuie să se înțeleagă și să se asculte unul pe altul. Astăzi, Katy, pe profilul ei de Instagram, a vorbit despre semnalele, care ar arăta că relația ta este toxică.Relația toxică nu se rezumă doar la ceea că poți fi agresată fizic. Sunt și alte mici detalii morale, care-ți șoptesc că ceva nu e în regulă”, spune tânăra mămică. 

Unul din aceste semnale este prezența invidiei: 

Invidia poate deveni o problemă (anume concurența dintre parteneri), dacă nu reușești să-ți schimbați modul de gândire, într-unul pozitiv și să susții partenerul în succesele sale.

Lipsa de susținere este un al doilea semn, spune Katy: 

În relațiile toxice, orice realizare a partenerului se transformă într-o întrecere și, în acest caz, concurența doar crește. Orice s-ar întâmpla, fiecare își are interesele sale și ele trebuie respectate. În caz contrar, partenerul nu este gata să accepte și să facă parte din momentele importante din viața ta.

Prezența controlului e una dintre cele mai întâlnite, din păcate, semnale ale unei relații toxice: 

Întrebatul frecvent despre unde te afli, sau supărările excesive, doar pe faptul că nu răspunzi imediat la mesaje, sunt semnele de control, care pot naște o relație toxică.

Bloggerița te sfătuiește să eviți legăturile de acest gen, pentru că nu sunt deloc sănătoase pentru tine. 

„Relația toxică poate să nu se evidențieze deodată, fiindcă toate aceste idei se nasc și se evidențiază din diferite situații de moment”, a mai adăugat influencera.

Foto: instagram/Cristiancebotari

Distribuie articolul: