Într-un nou interviu, Kate Winslet a povestit despre relația cu Leonardo DiCaprio, dar și despre faptul cum au fost filmate scenele intime din Titanic. 

„Am râs atât de tare cu Leo când am citit bârfele despre noi, distribuite în tabloide. Însăși ideea că am fost împreună a fost o nebunie, asta ar fi un incest. Am o relație cu Leo pe care orice femeie și-ar dori-o”, își amintește Kate.

Winslet a recunoscut că în timpul filmărilor scenelor intime, ea și DiCaprio și-au împărtășit diferite sfaturi. „Știi, există lucruri foarte personale care pot fi învățate doar de la o persoană apropiată. Este un fel de sfat: „Nu fă așa, mai bine ar fi să o faci așa”. Trebuie să recunosc că multe dintre sfaturile pe care mi le-a dat Leo au funcționat. Și știu că și eu l-am ajutat”, spune actrița.

„Când filmam scena intimă, nu eram noi. Am fost prinși în interiorul eroilor noștri. Rose din mine l-a iubit cu adevărat pe Jack din Leo. Deși nu aveam acele sentimente pentru Leo, mi-a plăcut să filmez scena. Îmi amintesc că zăceam acolo și mă gândeam: „Ce păcat că totul s-a terminat”. Pentru că a fost foarte frumos”, mărturisește Kate.

Winslet a dezvăluit anterior că, în ciuda succesului filmului Titanic, ea se considera prea grasă pentru Hollywood.

Sursă: glamour.ru