Katy și Orlando sunt un cuplu frumos și admirat, iar acum trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade pentru un cumplu. Cei doi urmează să devină părinți, dar drumul până aici nu a fost deloc ușor. 

Artista aşteaptă acum un copil cu actorul de 43 de ani. Dar în 2017, relaţia lor a intrat într-un mare impas. Viaţa a fost surprinzătoare cu ea. Cândva, a crezut că l-a pierdut definitiv pe bărbatul cu care acum aşteaptă un copil.

„Mă despărţisem de iubitul meu, care acum este tatăl copilului pe care îl aştept. Dăruisem atât de mult, iar asta şi pur şi simplu m-a rupt în două. Am fost la pământ. Am clacat”, a povestit despre perioada ei neagră din 2017.

Invitată într-o emisiune radiofonică, artista a recunoscut că i-a trecut la un moment dat prin cap gândul sinuciderii, mai ales după ce eşecul personal a fost dublat de cel profesional.

„Am sperat că mă voi echilibra prin munca la următorul album, care nu a avut însă succesul aşteptat, aşa că am cedat nervos”, a mai spus Katy. De menţionat că nici lui Orlando Bloom nu i-a mers strălucit în carieră. Din 2017 încoace el nu a mai avut un rol notabil, astfel încât fanii săi aşteaptă ceva nou de la el, după seria Piraţilor din Caraibe. Iar acest ceva nou vine chiar luna viitoare, pe 3 iulie, când se lansează pelicula de război The Outpost, cu Bloom şi Scott Eastwood în rolurile principale, scrie okmagazine.ro

Distribuie articolul: