În ciuda situației pandemice provocade de noul tip de Coronavirus, ultimele luni au fost destul de încărcate pentru Kate Middleton, prințul William și copiii lor. Ducii de Cambridge au participat regulat la diverse întruniri online, iar copii au învățat la distanță. Acum însă a venit mult așteptata vacanță, află mai jos pentru ce destinație au optat.

Recent, reprezentanții familiei regale au plecat în vacanță. Kate, William și cei trei copii ai lor, George, în vârstă de șapte ani, Charlotte în vârstă de cinci ani și prințul Louis, în vârstă de doi ani, au decis să-și petreacă vacanțele pe Insulele Scilly, situate la sud-vestul Peninsulei Cornwall.

Din cauza situației încă instabile referitoare la starea de pandemie, cei doi nu a dorit să plece într-o călătorie îndepărtată și de lungă durată, dar au opatat în schimb pentru o destinație turistică populară în Anglia.


Insulele Scilly îi sunt bine cunoscute prințului William așa cum acesta s-a mai odihnit aici împreună cu părinții și fratele său Harry, iar acum a venit rândul să arate copiilor acest loc de poveste.

Pe insule, Keith și William se bucură de natură și sunt destul de activ, aceștia au fost observați de reporteri în timp ce se plimbau cu bicicleta pe una dintre insulele arhipelagului.

Sursa: Spletnik.ru