Potrivit presei britanice, Ducesa de Cambridge s-a simțit prost în urma dezvăluirilor făcute de Meghan Markle în interviul cu Oprah Winfrey din 7 martie. Aceasta a fost dezamăgită să constate că, deși a crezut că situația a fost depășită, cumnata sa a adus în atenția tuturor acel conflict, știind că din postura pe care o ocupă, ea nu poate să vină cu o reacție. 

Katie Nicholl, experta regală, a dezvăluit pentru publicația britanică ok!magazine că Ducesa de Cambridge trece printr-o perioadă dificilă, chiar chinuitoare, după acuzațiile aduse de Meghan Markle, cu privire la faptul că a făcut-o să plângă pe aceasta. Experta a mai adăugat că nu vom auzi niciodată așa ceva despre Kate Middleton, deoarece „este foarte binevoitoare cu cei din jur”.

Aceasta a adăugat că Ducesa Kate nu a dorit niciodată să apară în presă vreo sugestie despre o ruptură cu Meghan, așa că faptul că povestea circulă este foarte dureros pentru ea.

De asemenea, experta a menționat că există două variante a celor întâmplate, iar Meghan și Harry știu prea bine că Ducesa de Cambridge nu este în poziția de a-și expune varianta proprie asupra celor întâmplate: „Din câte am auzit, există diferite versiuni ale poveștii cu domnișoara de onoare, nu doar cea despre care a vorbit Meghan”.

„Kate a simțit că totul a fost rezolvat, așa că a aduce subiectul din nou în discuție a fost chinuitor pentru ea. Kate nu este în măsură să răspundă, iar Meghan și Harry știu asta”, a spus Katie Nicholl dezvăluind că Ducesa s-a simțit prost în ultimele zile.

Photo by JUSTIN TALLIS/POOL/AFP via Getty Images

„Oamenii au observat cu adevărat că ea părea necăjită. În spatele ușilor închise a fost întristată, dezamăgită și rănită”, dar „și-a îndeplinit munca și datoria ei săptămâna trecută”.

Atât Kate cât și Prințul William s-au simțit dezamăgiți de situația creată, mai ales că au încercat din răsputeri să fie cât mai primitori cu Meghan și Harry. Desigur, Ducii de Cambridge țin la Meghan și Harry, dar acel interviu i-a întristat enorm.

Amintim că în interviul cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a dezvăluit că a plâns din cauza lui Kate Middleton, cu câteva zile înaintea nunții, dar că Ducessa de Cambridge și-a cerut scuze și i-a trimis un bilețel cu flori, pe care Meghan l-a acceptat.

Sursa foto: Dailymail.co.uk