Familia regală britanică respectă mai multe tradiții inedite de Crăciun, iar schimbul de cadouri amuzante în Ajun este una dintre ele.

Printre tradițiile de Crăciun ale familiei regale britanice se numără și deschiderea cadourilor la ora 18:00 în Ajunul Crăciunului, în camera roșie a Casei Sandringham din Norfolk, Anglia. Cadourile sunt de fapt mici obiecte comice, nesemnificative ca și preț, potrivit The Mirror.

Având acest aspect în vedere, în urmă cu câțiva ani, Kate Middleton s-a gândit la o surpriză specială pentru Prințul Harry, când acesta încă era burlac. The Mirror l-a catalogat drept cel mai memorabil cadou dăruit între membrii familiei regale, iar acum întelegem din ce cauză: Ducesa de Cambridge i-a oferit cumnatului său un kit de „cum să îți construiești propria iubită”. Se pare că Ducesa chiar încerca ocazional să-i organizeze Prințului întâlniri cu diferite femei, în speranța că își va găsi partenera potrivită.
Conform reporterului regal Katie Nicholl, Harry a avut nevoie și de aprobarea lui Kate atunci când a decis să o ceară în căsătorie pe Meghan Markle. „Harry și Kate sunt foarte apropiați, ea a fost ca un mentor pentru el și a vrut să obțină și aprobarea ei”.
The Mirror a precizat câteva cadouri interesante care au mai fost dăruite în cadrul acestei tradiții. Într-un an, Harry i-a dăruit Reginei o pălărie pentru duș pe care scria „Ain’t life a bitch”. Ne-am fi dorit atât de mult să vedem reacția Reginei în momentul deschiderii cadoului!
Cu toate acestea, tradiția este mult mai complexă decât actul în sine de dăruit cadouri. Familia respectă o procedură specială de a plasa cadourile în cameră. În acea după-amiază, cu toții se furișează în camera vopsită în roșu, pentru a pune în liniște cadourile pe o masă din lemn. La momentul deschiderii cadourilor, membrii familiei așteaptă permisiunea Prințului Philip care decide când se pot uita în cutii. Ne-ar plăcea ca acest moment să fie filmat, pentru a ne amuza de reacțiile fiecăruia!

Distribuie articolul: