Seara zilei de 23 octombrie a fost una specială pentru membrii familiei regale britanice: Regina Maxima şi Regele Willem-Alexander al Olandei au fost primiţi de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham.

Potrivit okmagazine.ro, aceasta a fost prima vizită oficială pe care regalităţile din Olanda o fac în Marea Britanie în ultimii 35 de ani, astfel că evenimentul a fost unul foarte special. La cină au luat parte mai multe personalităţi, însă cea care a atras toate privirile a fost, de departe, Kate Middleton.

Soţia Prinţului William a apărut într-o rochie superbă creată de Alexander McQueen, însă i-a adus un tribut şi Prinţesei Diana. Kate Middleton a asortat la rochie nişte perle care i-au aparţinut fostei soţii a Prinţului Charles, dar şi cea mai de preţ bijuterie pe care aceasta a avut-o vreodată.

Kate Middleton a purtat pe cap tiara Lover’s Knot, cea pe care Prinţesa Diana a primit-o cadou de la Regina Elisabeta la nunta sa, în anul 1981. Această tiară a fost creată în anul 1914 şi i-a aparţinut iniţial Reginei Elisabeta.

Vezi și: Știai că Ducesa Kate Middleton are un frate? De ce lucrează ca ghid turistic?