Astăzi este o zi specială în familia Kătălinei Rusu, tatăl interpretei își sărbătorește ziua de naștere. Pentru Kătălina familia sa este extrem de importantă, interpreta are o relație specială cu tatăl său. 

Aceasta i-a dedicat un mesaj emoționant pe pagina de facebook:

„Anii trec, iar odată cu ei anumite cuvinte ajung sa capete o valoare imensă. Astăzi când e despre el, despre tata, sufletul se strânge, iar ochii involuntar înșiră mărgăritare de lacrimi. Cel a cărui iubire infinită și necondiționată mă face să mă ridic ori de câte ori aș cădea, cel care prin bărbăția sa, înțelepciunea și bunătatea sufletului său mă face să mă simt cel mai fericit și mândru copil. Îl iubesc așa cum n-aș putea să mă iubesc pe mine însămi și vreau să-l văd mereu sănătos și împlinit. Astăzi rostesc cuvântul „Tata” cu toată dragostea pe care o poate genera sufletul meu și mă rog lui Dumnezeu să-l călăuzească, să-i aducă liniște sufletească și mulți ani sănătoși! La mulți ani, scumpul meu tăticuț!”

Sursa: facebook.com

Revista Ea.md îi urează la mulți ani și multă sănătate!

Vezi și: Cătălina Rusu, despre iubire și momente grele de După Cortină: „Andrei a apărut în viața mea ca un colac de salvare”

 

Distribuie articolul: