Tot mai mulți artiști de la noi își încearcă norocul evoluând la „Vocea României”, dar din păcate pentru ei, nu fiecare reușește să impresioneze într-atât încât să întoarcă scaunele juraților. Interpreta Kătălina Rusu a avut parte de ghinion.

Ediția din 18 octombrie a concursului „Vocea României” nu a fost una de succes pentru Kătălina Rusu, care a evoluat pe scenă, interpretând piesa trupei The Motans – „Invitat”. Deși se pare că jurații au primit plăcere de la cele auzite, niciunul dintre ei nu și-a dorit-o în echipă.

Când, totuși, scaunele celor patru s-au întors, Irina Rimes a recunoscut-o imediat: „Wow, cine este în fața mea!”. La întrebarea lui Smiley, care era vizibil încântat de ceea ce vede, despre cine este și de ce a venit îmrăcată așa, Kătălina a răspuns că vine de la Chișinău și: „Am îmbrăcat ținuta de la nunta mea, de la cununia civilă”.

Citește și: Irina Rimes, rușinată la Vocea României! Nu s-a întors la Viola Julea, profesoara ei de la Conservator (Video)

Așa cum obișnuiește să facă cu cei pe care îi refuză în cadrul show-ului, Irina Rimes a urcat pe scenă pentru a o îmbrățișa și i-a sugerat să vină și la ediția din anul următor, iar ulterior a spus despre evoluția interpretei: „Kătălina e o finețe de față. Mi-a părut rău, dar nu mi-a părut rău că nu m-am întors. Nu m-aș fi întors nici acum nici atunci. Mi-a părut rău că am simțit tristețea ei”.

Interpreta a fost susținută din culise de către soțul său Andrei Croitoru și mama sa, care erau vădit emoționați.

Vezi evoluția interpretei în imagnile de mai jos.

Vezi și: Kătălina Rusu este însărcinată cu primul copil! (Galerie foto)