De ziua fostului soț, interpreta a făcut un gest mai deosebit. Se pare că aceasta a rămas în relații bune tatăl Dariei. Astăzi de ziua lui Valentin, Karizma i-a dedicat un mesaj emoționant.

„La multi ani TATA Valentin! DARIA este cel mai special, magnific, limited edition, viu, colorat, energic, dulce CADOU pe care am fi putut să ni-l oferim unul celuilalt. Ea rămâne veșnic a noastră, în pofida circumstanșelor vieții! (cel puțin până se mărită, e a noastră)! De ziua ta NOI îți spunem LA MULȚI ANI!”

Interpreta a trecut printr-un divorț dureros, dar acum spune că a trecut peste și că este puternică pentru fiica sa, Daria.

Într-un interviu pentru EA.md interpreta a recunoscut că i-a fost greu la început, dar timpul le vindecă pe toate.

„Divorțul nu este fatal. Asta trebuie să înțelegem. Pentru un nou început mereu este necesar o ardere totală. Da. Divorțul este neplăcut, dureros, uneori greu de acceptat, însă abia acum pot să afirm: „Există viață după divorț!”

Cât despre relația dintre Valentin și Daria după divorț, Karizma a mărturisit:

„Eu asta încă învăț să fac. Pană una alta Daria are doi ani, ea comunică liber cu noi amândoi și primește iubire din partea la ambii, doar că nu dintr-o sursă unică numită FAMILIA, ci din două: MAMA și TATA! Iubiri care nu pot fi anulate. Sper că ea primește iubire DUBLĂ.”

Sursa foto: facebook.com

Citește și: Din nou EA. Despre rănile unui divorț cu Ola TABU: „Dă-i timpului timp, fricii înțelegere și iubirii răbdare”

Distribuie articolul: