Soțul Karizmei, jurnalistul Ion Ghimpu, este omagiat, iar cu această ocazie artista a venit cu un mesaj de felicitare emoționant, însoțit de un filmuleț cu cei doi. Aceasta se declară mai îndrăgostită ca oricând. 

„Grijuliu, responsabil, frumos, zâmbăreț și cel mai important KARIZMATIC (în toate sensurile). Continuă să inspiri lumea noastră cu iubirea ta. Continuă să inspiri lumea tuturor cu felul tău de a fi! Continuă să visezi, să cânti, să înveți, să riști și să iubești. Continuă să îmi umpli gândurile, visurile, inima și planurile cu NOI, să ne invidieze toate păsările, toți copacii și toate vânturile!”, a scris aceasta.

Filmulețul publicat de Karizma, îi arată pe ea și soțul său în ipostaze tandre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karizma One (@karizma_one)

Ion Ghimpu a venit în comentarii cu o replică, la fel de frumoasă ca mesajul artistei: „Îți mulțumesc scumpo! 💜 Deși cred cu desăvârșire, că exagerezi atunci când mă caracterizezi, promit că așa voi face! Voi continua…”.

Amintim că Ion Ghimpu și Karizma și-au oficializat relația în prima zi de vară. Cei doi sunt în așteptarea unui băiețel, care va veni pe lume foarte curând.

Sursa: Instagram / Karizma