Se pare că rapperul Kanye West este extrem de supărat pe Kim, după ce aceasta a decis să divorțeze de el. Bărbatul refuză să mai discute cu ea, nici măcar la telefon. Acesta i-a blocat numărul și dacă are de transmis un mesaj o face prin… bodyguard.

Despre despărțirea vedetelor s-a aflat încă în ianuarie, iar divorțul a fost intentat de către Kim Kardashhian cu o lună mai târziu. De atunci, aceasta nu-l mai poate telefona pe Kanye West deoarece bărbatul, pentru a nu mai vorbi cu ea, și-a schimbat nu doar locul de trai ci și numărul de telefon.

Atunci când cei doi au de discutat o fac prin mesajele transmise bodyguarzilor. Chiar și așa, Kim Kardashian nu are de gând să-i interzică lui Kanye să-și vadă cei patru copii, pe North, Sain, Chicago, Psalm, deoarece consideră că aceștia au nevoie de tată. Pentru a trece ușor prin această etapă, ceea ce include și co-parentingul, cei doi apelează la babysitteri.

O sursă a declarat pentru Dailymail.co.uk: „Ea părăsește casa atunci când el își vizitează copiii. Au o armată de babysitteri, așa că tranziție li se dă ușor”.

Potrivit surselor, cuplul a semnat un contract prenupțial, astfel că mari lupte pentru separarea averii nu vor fi.

Distribuie articolul: