Interpeta din Ucraina, Nastia Kamenskih își bucură urmăritorii cu fotografii… fiebinți! Vedeta a ales să-i delecteze pe internauți, pozând goală într-un câmp liber. Făcând abstracție de fotografie, textul postării sale este unul destul de filozofic – Nastia vorbește despre reuninunea om – natură.

„Ador vara. Anume în acest anotimp simt o conexiune specială cu natura, cu cât suntem mai aproape de ea cu atât mai mult simțim asta.

Am o tradiție – în fiecare lună caldă a anului, aleg să evadez pentru o zi acolo unde pot simți un soi de conexiune specială. Acolo unde sunt doar eu și lumea, acolo unde corpul meu este alinat de un vânt ușor, acolo unde razele soarelui mă ating cu tandrețe. Doar eu în singurătatea mea, mai mult nimeni. Acolo nimeni nu te poate împiedica să fii un tot întreg cu Universul, cel care ne-a creat pe noi. Doar eu și natura. Mai mult nimic – nici haine, nici gânduri, nimeni în jur, nimic nu te poate împiedica să interacționezi cu aura pământului, a aerului și a culturilor.

Stând în câmp, cu ochii larg înghiși simt cum mi se umple cu putere și sens fiecare celulă din mine. Culeg inspirația, avându-mi cugetul și sufletul larg deschis, lăsând în spate toate gândurile și vorbele în afara acestui câmp. În astfel de momente simți cât este de frumos tot ce te înconjoară.

Astăzi am decis să mă împart cu această fotografie, pentru mulți foarte neobișnuită, dar atât de importantă pentru mine. Aceasta este întâlnirea dintre lumea lăuntrică și lumea exterioară, această întâlnire devine tot mai interesantă, cu fiecare zi.

Totuși cât de importante sunt pentru mine astfel de zile, asta pentru că fiind în singurătate cu tine, cu natura, înțelegi că te umple un soi de inspirație specială, idei, gânduri, ți se deschide o nouă lume și interpetare”, a scris Nastia și a distribuit fotografia de mai jos.

Postarea Anastasiei a strâns sute de mii de aprecieri, însă pe lâmgă comentariile care i-au susținut punctul de vedere al interpretei au fost și comentarii mai răutăcioase prin care Kamenskih a fost judecată pentru distribuirea a unui asemenea conținut.

„Ai putea să-i arăți toate astea, acasă, soțului? Dar nu aici, unei lumi întregi?”

„Ia-o mai ușor!”

Tu ce părere ai despre fotografiile nud care ajung în mediul online? Lasă-ne să-ți aflăm părerea în comentarii.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: