Cine nu-și amintește de pasiunea care se isca, acum câțiva ani, între doi adolescenți de peste ocean, ambii cu viitor promițător în lumea muzicii? Justin Bieber și Selena Gomez formau un cuplu cu adevărat frumos și se completau perfect, însă despărțirea lor a fost inevitabilă. Chiar și după atâția ani de separare, Justin a revenit cu lansări de piese și videoclipuri noi, dar și cu o mare nostalgie pentru fericirea pe care a trăit-o alături de Selena.

Într-un interviu recent, acordat pentru publicația Billboard, Justin și-a recunoscut atașamentul pe care încă îl mai nutrește față de Selena. Cu ocazia „renașterii” sale scenice, cântărețul apare și pe coperta din această lună, a publicației.

bb34-justin-bieber-cover-2015-billboard-510 (1)

„Mă uit cu mândrie la ceea ce femeie a devenit Selena în prezent. Când iubești pe cineva foarte puternic, această iubire nu moare niciodată, chiar dacă vă despărțiți. Vechea iubire nu moare”, a mărturisit cântărețul, dând de înțeles că încă mai este legat sufletește de frumoasa brunetă.

justin-bieber-2-600

Mai mult decât atât, Bieber a vorbit, în interviu, și despre scandalul recent, legate de fotografiile nud cu sine, care au făcut mari furori în spațiul virtual. Despre această goană a paparazzilor față de viața sa personală, Justin a mărturisit: „Aceste fotografii au reprezentat o încălcare a vieții mele intime. M-am simțit foarte vulnerabil, chiar dacă tata nu a făcut decât să râdă de această situație. Nu vreau să-l condamn și să-i spun că nu are dreptate. Tații rămân tați.”

Foto: Billboardpeople.com

Distribuie articolul: