Rusalina Russu este jurnalista care a venit la Televiziunea Națională de la o altă televiziune, dar mărturisește că aici a învățat ce înseamnă jurnalismul adevărat. A fost și actriță, dar lipsa de timp a decis să rămână doar jurnalistă. Iar în acest reportaj, Rusalina ne povestește despre emisiunile pe care le-a prezentat, le-a realizat și despre munca în echipă, ceea ce de altfel înseamnă Televiziune.

Jurnalista a relatat pas cu pas evoluția sa în televiziune în cadrul emisiunii „Fii Tânăr”, difuzată la Moldova 1. Interviul scurt este presărat cu imagini de arhivă, în care o putem admira pe Rusalina Russu-Țurcanu în marile proiecte TV în care a fost implicată: de la „Tineri și Dotați”, la „Bună Dimineața” sau „Dosare secrete” și „O seară în Familie”.

Despre boala, căreia jurnalista îi spune „televiziune”, declară: „E greu să descătușezi invitații acre nu sunt obișnuiți cu camera, să-i faci pe invitați să se simtă vedete. Au fost emisiuni pe care nu mai vreau să le repet, însă sunt și din acelea care le-aș repeta la nesfârșit. Am impresia că am lucrat cu fiecare om din Televiziunea Națională și asta înseamnă muncă de echipă – foarte importantă. Am simțit că de mine depinde emisia și am făcut totul cu multă dăruire. Televiziunea este o boală de care, o dată molipsit, nu te mai tratezi niciodată”, declară în interviu Rusalina Russu-Țurcanu.

rusalina russu

Foto: Captură Video