Prezentatoarea de emisiuni și jurnalista TV8, Mariana Rață a anunțat că îl dă în judecată pe Cristian Rizea. Fostul deputat a scris pe rețelele sociale că jurnalista s-ar afla într-un conflict de interese cu fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari.

Jurnalista a făcut acest anunț public, pe rețelele sociale. Totodată, a ținut să menționeze că a aflat de legătura dintre Natalia Morari și Veaceslav Platon pe data de 6 septembrie 2021.

„Vreau să-l anunț pe penalul Rizea că astăzi îl voi acționa în judecată pentru defăimare și calomnie. Pe voi, telespectatorii mei și prietenii de pe Facebook, vă asigur că am avut confirmarea conflictului de interese personal al Nataliei luni, 6 septembrie. Până atunci, deși am avut mai multe discuții pe această temă în urma bârfelor din spațiul public, nu am avut nicio confirmare.

Locuiesc în apartamentul meu din 2014. Recunosc, că fiind jurnalist de investigație, am aflat că într-un bloc alăturat, din 2020, după ieșirea din pușcărie, a ajuns să locuiască Veaceslav Platon. Pe Natalia Morari nu am văzut-o niciodată în preajma acestui bloc.

Îi avertizez pe cei care și-au mutat tunurile pe mine, mă refer în special la eroii investigațiilor mele, actuali și viitori, nu voi permite nimănui dintre voi să lovească în imaginea mea.

Nu mă aflu și nu m-am aflat niciodată în vreo relație cu Viorel Morari.

Toți cei care vor tiraja minciuni, inclusiv despre viața mea personală, vor fi acționați în judecată.”

Amintim că jurnalista Natalia Morari a anunțat recent că tatăl copilului ei este controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon.

Morari a mai adăugat și că se retrage din Consiliul de Administrare al TV8.

În context, conducerea TV8 a decis să suspende emisiunea „Politica Nataliei Morari”, iar Igor Boțan a fost ales în funcția de președinte al Consiliului de Administrare al televiziunii.

Distribuie articolul: