Cu siguranță, Loredana este un om extrem de norocos. Are o familie extraordinară: un soț și o fiică iubitoare, dar și părinți care îi sunt alături. Astăzi, îndrăgita artistă de peste Prut marchează un eveniment important, cu care nu a uitat să se împărtășească și pe rețelele de socializare.

De curând, Loredana a postat o imagine cu cei care i-au dat viață și au îndrumat-o spre cele mai înțelepte decizii – părinții săi. Astăzi, frumosul cuplu celebrează nunta de aur, iar fiica acestora le-a transmis un mesaj de felicitare, însoțit de o imagine în care apar împreună.

„Astăzi, 7 mai, se împlinesc 50 de ani de la nunta părinților mei! Nunta de aur! Vă iubesc! Aștept suta”, a scris Loredana.

Публикация от Loredana (@loredanagroza)

Din imagine se observă faptul că interpreta română a moștenit trăsăturile tatălui său. Aceștia formează o familie-exemplu, iar relația pe care o au este una deosebită.

Nu este pentru prima oară când Loredana își delectează admiratorii cu imagini de familie. Anterior, aceasta și-a prezentat unchiul, dar și alte rude la care ține foarte mult.

Amintim că Loredana are 46 de ani și este originară din Onești, județul Bacău.

Foto: Instagram.com