Joselyn Kano, modelul mexican în vârstă de 30 de ani, a murit după încă o operație de mărire a feselor. Regretata Jocelyn era cunoscută și pentru faptul că aceasta se număra printre cele mai mari admiratoare ale lui Kim Kardashian. 

Joselyn Kano era gata să facă orice pentru a-i semăna mai mult lui Kim Kardashian. Astfel, tânăra nu o singură dată s-a expus bisturiului pentru a efectua diverse corectări la corpul ei, care, credea ea, o vor aduce mai aproape de asemănarea cu Kim. Totuși pentru ultima intervenție tânăra aplătit cu costul vieții sale.

Se știe că aceasta s-a îndreptat în Columbia, acolo unde s-a și desfășurat operația pentru mărirea feselor. Se pare că, consecințele intervenției au fost prea grave: Kano nu a reușit să supraviețuiască. Fata a murit pe 7 decembrie, informație ajunsă în presă abia zilele trecute.

Moartea lui Joselyn Cano a fost anunțată pe rețelele de socializare de către prietena sa, modelul Lyra Mercer. Moartea lui Jocelyn a fost confirmată și de părinții ei. Înmormântarea lui Jocelyn a avut loc pe 16 decembrie.

Înainte de a deveni Instagram model, Joselyn a studiat microbiologia la o universitate din San Diego. Modelul, de asemenea, avea o pasiune aparte pentru fitness.

Sursa: Spletnik.ru