Se spune că joi este o vinere mică, din acest motiv majoritatea se relaxează începând cu această zi. Noi am avut grijă ca tu să nu te plictisești acasă, dar să petreci seara într-un anturaj cultural cu oamenii dragi. Fă din ziua de joi o sărbătoare, așa cum o fac și cei de la Teatrul Național „Mihai Eminescu”.

Pe 6 februarie, ora 18:00 va avea loc premiera unui spectacol regizat de Veaceslav Sambriș și tradus de Anamaria Pop. Această piesă de teatru are cele mai bune ingrediente pentru genul din care face parte, și anume tragi-comedie. Rețeta constă din: răsturnări de situații, apariții surprinzătoare, replici picante, o panoplie de caractere și temperamente.

Bilete pot fi luate online pe TNME.md

„În acest spectacol o să vedeți mai multe generații de actori, de la cei mici care sunt la liceu și terminând cu cei care sunt deja mari actori, care au o viață întreagă de teatru. Sper să vă regăsiți și să se regăsească și spectatorii în aceste conflicte care apar în acest spectacol. Este de fapt o tragi-comedie, sper să râdeți și să plângeți. E un spectacol în care spațiul este plin de amintiri unde cei bătrâni deapănă amintiri și îi judecă pe cei tineri, și tinerii la fel îi judecă pe cei bătrâni”, a declarat Veaceslav Sambriș, regizorul spectacolului.

Distribuția este realizată de 17 actori ai Teatrului Național „Mihai Eminescu”, iar durata este de o oră și 50 de minute.

De ce trebuie să vii la acest spectacol?

Ca să-ți vezi viața ta, să poți atrage atenția la apropiații tăi care sunt lângă tine, adică de oamenii care sunt mai în vârstă decât tine și să ai grijă de ei, așa cum a menționat Angela Ciobanu, protagonista spectacolului.

Teatrul Național „Mihai Eminescu” te invită joi, în Sala Mare, la spectacolul „Joisărbătoare” ca să îți petreci seara alături de actorii îndrăgiți cu oamenii apropiați.

Foto: Cristina Tocan