Un gest frumos din partea îndrăgitului artistul american, John Legend, pentru toți cei care sunt în carantină în aceste zile, adică pentru o mare parte a populației. Interpretul a dat un concert pe Instagram, chiar din sufrageria casei sale, astfel a făcut ziua mai frumoasă pentru cei în jur 114 mii de urmăritori care l-au urmărit live în acel moment.

John Legend a cântat cu voce și la pian, mai multe piese din repertoriul din repertoriul său, printre care și melodia pe care a cântat-o la nunta sa, I will stay with you, dar și superba piesă All of me. 

În live acesta a fost însoțit de soția sa, superba Chrissy Teigen care și-a rugat soțul să-i cânte o piesă care cumva a ajutat-o să treacă peste momentul despărțirii lor (da, au avut și așa momente încă la începutul relației).

În pauzele dintre piese John Legend a vorbit despre cât de importantă este izolarea în case, în aceste momente dificile prin care trece umanitatea și i-a rugat pe internauți să susțină Organizația Mondială a Sănătății și organizația Global Citizen, în lupta cu coronavirusul.

Din fericire, artistul a salvat live-ul și l-a postat pe Instagram, iar noi cei care îi admirăm vocea și repertoriul muzical, ne putem bucura în continuare de concert.

Bucurați-vă și voi de concertul gratuit și cele 53 de minute de muzică live, urmărind video de mai jos:

Sursa: Instagram