Este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste din lume, are o carieră de succes în muzică şi în film şi a împlinit 50 de ani la sfârşitul lunii iulie și toată lumea se miră de modul în care arată la această vârstă. 

Vedeta arată tot mai bine, este plină de energie și le arată fanilor câtă grijă are de corpul ei. Jennifer postează foarte des fotografii și filmulețe din sala de sport.

Suntem și mai entuziasmați să vă amintim că  Jennifer Lopez va juca într-un film în care va avea rolul unei dansatoare la bară, astfel că toată planeta îi va putea admira formele cântăreţei.

Recent, vedeta a fost surprinsă de paparazzi în Saint Tropez, acolo unde se află în vacanţă alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez.

În fotografii Jennifer Lopez purtând o fustă lungă, dar cu o crăpătură adâncă, în timp ce în partea de sus purta o bluză cu abdomenul  la vedere, astfel că fanii i-au putut admira adbomenul şi picioarele bine lucrate la sală.

Aceste cadre au fost surprinse de paparazzi. Cei doi s-au întâlnit cu niște prieteni. Jenifer ne-a cucerit cu piciorul dezgolit și look-ul de spanioloaică.

Distribuie articolul: