Pe bună dreptate, în 2015, vedeta care s-a afișat în cele mai extravagante rochii este interpreta americană Jennifer Lopez. După ce și-a lansat propria colecție vestimentară, diva de peste ocean a acceptat provocarea ediției spaniole a revistei People de a deveni imaginea de pe copertă. Cum a pozat pentru această publicație, vedeți mai jos.

Despre noua provocare pe care și-a asumat-o, Jennifer Lopez a ținut să anunțe pe contul său oficial de Instagram. Așadar, interpreta va fi imaginea celei mai noi ediții a publicației People en Espanol. Pentru coperta revistei, Lopez a fost rugată să îmbrace un body din dantelă albă și transparentă, cu mâneci.

jenn

Într-o altă fotografie din cadrul ședinței foto, Lopez se afișează într-o rochie albă, cu tăietură laterală și spate descoperit.

Ținuta imaculată a fost semnată de către designerul Michael Costello și a impus-o pe vedetă să renunțe la lenjerie. De altfel, în 2015, a devenit o tradiție ca interpreta să se afișeze pe covoarele roșii în ținute mai mult decât senzuale.

vc

Pagina web a publicației nu a prezentat, deocamdată, întreaga colecție de fotografii realizate în cadrul ședinței foto, însă promite că o va face imediat după ce publicația va ieși la vânzare. „Un an nou, un look nou! Interviul va fi publicat în exclusivitate pe 5 ianuarie”, spun redactorii publicației spaniole.

jlo2

Foto: Kenneth Willardt para People en Español

Distribuie articolul: