Sâmbăta trecut în SUA a avut loc ceremonia anuală Rock & Roll Hall of Fame. La eveniment au fost prezente multe celebrități, printre care – Paul McCartney, Eminem, Taylor Swift, Christina Aguilera și Jennifer Lopez, care a „strălucit” la propriu pe scenă, apariția ei fiind numită cu încredere drept unul dintre cele mai memorabile momente ale serii.

Cântăreața și-a interpretat hit-ul din 2002 „All I Have” în colaborare cu rapperul LL Cool J. Nu doar evoluția sa pe scenă a surprins publicul, dar și look-ul ei. Interpreta a optat pentru stilul hip-hop și a purtat un sutien Dolce & Gabbana cu strasuri și dantelă neagră, pantaloni negri și o geacă lungă over-size, de culoare albastră, de la AZ Factory. Ținuta a fost accesorizată cu pantofi stiletto din colecția de toamnă semnată de ea, numeroase bijuterii: choker masiv, brățări, inele și cercei mari care s-au privit armonios.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Reamintim că acum Jennifer participă la filmările thrillerului „Mama” pentru Netflix. Cântăreața va juca în rolul unei asasine care încearcă să-și salveze fiica, pe care a fost nevoită să o abandoneze cu mulți ani în urmă. Filmul va fi lansat în 2022.

Citește și: În rol de asasină: Jennifer Lopez se întoarce la actorie!

Sursa: galmour.ru