Aseară s-a desfășurat Gala E! People’s Choice Awards la The Barker Hangar din Santa Monica. Evenimentul a adunat mai multe nume de la Hollywood. Personalități din domeniul muzicii, televiziunii și a mediului online au dus acasă o mulțime de premii în cadrul acestei gale, în care starurile sunt votate de către fani. 

Fanii au exprimat peste un miliard de voturi în acest an, decizând cine a fost cel mai bun dintre cei mai buni în 2020. Multe vedete au fost nominalizate, printre care Lady Gaga și Justin Bieber, fiecare având câte 7 nominalizări, devenind cei din fruntea artiștilor de sex feminin și masculin.

De asemenea, Cardi B, Ariana Grande, The Weeknd, Cole Sprouse, Charlize Theron, Issa Rae, Noah Centineo sunt alte vedete ce au fost nominalizate la premiile extrem de râvnite.

Anul acesta s-au oferit și mai multe premii onorifice: artista Jennifer Lopez a primit distincția The People’s Icon Award.

Vedeta a avut o apariție de zile mari în cadrul galei. Aceasta a ales o rochie roșie cu volum atât în partea de sus cât și în partea de jos, iar la capitolul coafură  a optat pentru coada devenită deja o semnătură a ei.

Vezi aici lista cu toți câștigătorii! 

Distribuie articolul: