Jennifer Lopez a dezvăluit că nu a avut nicio intenție de a se reuni cu Ben Affleck, dar cum a ajuns artista să-și schimbe opinia după despărțirea lor din 2004. În timpul unei apariții la emisiunea “Kyle and Jackie O Radio Show”, interpreta piesei “Love Don’t Cost a Thing” a explicat că a fost necesar să reflecteze asupra motivelor care au dus la separare și să învețe din greșelile făcute în trecut, scrie catine.ro

„M-am îndrăgostit de dragostea vieții mele mai devreme în viață și aveam nevoie să creștem și să facem alte lucruri. Amândoi am plecat și am avut copii cu alți oameni și alte relații. Dar în mintea mea am avut mereu ceva de genul ce a fost asta.”

La vârsta de 54 de ani, Lopez și, respectiv, Affleck, în vârstă de 51 de ani, au început să se întâlnească în 2002, logodindu-se ulterior în același an. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat în 2004, după ce nunta lor a fost amânată. Separarea lor a condus la căsătoria artistei cu Marc Anthony în 2004 și la rolul de mamă pentru gemenii lor, Max și Emme, în vârstă de 16 ani. Cu toate acestea, cei doi artiști nu au putut menține o relație stabilă și s-au despărțit în 2014. Affleck, la rândul său, a fost căsătorit cu Jennifer Garner din 2008 până în 2018, având împreună fiicele Violet, în vârstă de 18 ani, și Seraphina, în vârstă de 15 ani, precum și un băiat.

După mulți ani de la despărțirea lor inițială, Lopez și Affleck s-au reunit în cele din urmă în 2021 și s-au căsătorit în 2022.

„Atunci am putut să spun că sunt pe cont propriu, sunt bine, îmi iubesc viața. Și când ajungi în acel loc, cred că atunci Universul s-a deschis către mine și mi-a spus că sunt gata.”

„‘Nu mi-a venit să cred și nici el nu cred că ar putea”, a spus ea. „Nu este ceva ce am plănuit vreodată. Chiar am mers mai departe cu viața noastră, dar când ne-am reconectat, a fost aproape instantaneu și am știut.”

Lopez a spus că faptul că a devenit mamă a făcut-o să devină o persoană mai bună.

Distribuie articolul: