Jennifer Lawrence, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, are ciudățeniile ei când vine vorba de viața privată. Actrița americană, câștigătoare a unui premiu Oscar, a dezvăluit, într-un interviu pentru publicația The Sun, că suferă de misofobie.

Jennifer Lawrence, care a avut, în trecut, relații sentimentale cu regizorul Darren Aronofsky, actorul Nicholas Hoult sau cântărețul Chris Martin, spune că urăște contactul fizic.

Mi-e teamă de boli. În special, de afecțiunile cu transmitere sexuală. Dacă mi se pare doar că aș putea fi în situația în care să contactez o astfel de afecțiune, mă duc de urgență la medic. Cu toate acestea, este greu să nu fi într-o relație”.

Conform spuselor sale, înainte ca lucrurile să devină serioase între ea și un potențial iubit, îi cere acestuia să-și facă toate analizele pentru a verifica dacă nu cumva suferă de vreo boală transmisibilă.

Dacă mă gândesc la trecutul meu sentimental, am fost intimă doar cu cei cu care am avut o relația serioasă și întotdeauna doar după ce și-au făcut un test care să demonstreze că nu au vreo boală. Este foarte periculos”, a mărturisit Jennifer Lawrence.

Tânără actrița, recunoscută în presă pentru excentricitățile sale, este, la ora actuală, iubita lui Cooke Maroney, un bărbat de 33 de ani care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului.

SURSA