Noutățile cu starurile însărcinate continuă, chiar ieri, vedeta reality-show-urilor, Kylie Jenner, și-a confirmat oficial a doua sarcină și astăzi a devenit cunoscut faptul că și Jennifer Lawrence se pregătește să devină mamă.

Pentru actriță și soțul ei, directorul galeriei de artă, Cook Maroni, copilul acest va fi primul. Și-au oficializat relația în 2019 în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar persoane dintr-un cerc restrâns. Rareori își afișează în public vieților personale, astfel încât confirmarea veștii bune, cu siguranță, nu se va face auzită prea degrabă.

Aceasta nu este singura noutate în legătură cu Jennifer Lawrence. Pe internet a apărut un trailer pentru comedia Don’t Look Up, în care actrița a jucat cu multe superstaruri: Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Ariana Grande, Jonah Hill și alții. Filmul va fi lansat pe 10 decembrie, iar pe platforma de streaming Netflix pe 24 decembrie. În poveste, un grup de oameni de știință va încerca să prevină o catastrofă care poate apărea ca urmare a coliziunii Pământului cu o uriașă cometă care zboară pe el.

Vezi aici despre ce film este vorba:

Sursa: bazaar.ru