Fanii serialului „Friends” nu au încetat să spere că Jennifer Aniston și David Schwimmer vor forma un cuplu și în viața reală, iar așteptarea pare că a luat sfârșit. După mai mulți ani în care s-au evitat discuțiile privind subiectul, adevărul a ieșit la iveală abia acum, după reluarea filmărilor serialului.

Conform unor surse, citate de Daily Star, actrița de 52 de ani și colegul de breaslă, în vârstă de 54 de ani, cunoscuți pentru rolurile lui Rachel Green și Ross Geller, ar forma un cuplu. „După reuniune, a devenit clar că rememorarea trecutului a stârnit sentimente pentru amândoi și că acea chimie care ar fi trebuit să nu mai existe era încă acolo”, a spus una din surse.

În timpul Reuniunii Friends, cei doi au recunoscut că au fost îndrăgostiți unul de celălalt, dar că niciodată nu au format un cuplu pentru că nu au fost singuri în aceeași perioadă.

Jennifer Joanna Aniston este  actriță, regizoare, producătoare de film. Ea a cucerit faima internațională pentru rolul lui Rachel Green în sitcom-ul Friends, rol pentru care ea a câștigat un premiu Emmy, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild Award. În 2012, Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Și David Lawrence Schwimmer este actor, director și producător american, nominalizat la premiile Emmy. Este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Ross Geller în același sitcom american Friends.

Distribuie articolul: