Anul acesta, fostul soț al lui Jennifer Aniston, Justin Theroux, are jubileu. După divorț, cuplul a rămas într-o relație excelentă: Jennifer și Justin comunică și sunt prieteni.

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani, fosta soție, Jennifer, a împărtășit pe blogul ei poze cu Justin și l-a felicitat cu ziua de naștere.

Într-o fotografie, Justin este împreună cu câinele său, iar în alta, își arată trunchiul gol.

„La mulți ani! Nu mai este altul ca tine. Te iubesc”! – a scris Jennifer.

Postările au adus multe reacții din partea fanilor, pe rețelele de socializare. 

Știu că Jennifer și Justin sunt prieteni, dar prietenii nu postează poze cu altul fără tricou în povești” – au scris ei.

Jennifer Aniston și Justin Theroux și-au anunțat despărțirea în 2018. Au trăit în căsătorie timp de doi ani și jumătate. Care a fost cauza despărțirii nu se știe nici acum. Dar, se știe că după despărțire, aceștia sunt încă foarte apropiați.

„Am rămas prieteni. Nu vorbim în fiecare zi, dar ne sunăm din când în când. Discutăm pe FaceTime și ne trimitem mesaje. Despărțirea noastră nu a fost dramatică și ne iubim. Sunt sincer când spun că prețuiesc prietenia noastră. Pentru mine ar fi o mare pierdere dacă nu am menține comunicarea. Și aș vrea să cred că și pentru ea e la fel”, a spus Justin.

Sursa: spletnik.ru