Multe știam despre viața profesională a cântăreței Susana Jamaladinova, nimic însă și despre cine i-a cucerit inima. La ai săi 33 de ani, câștigătoarea Eurovision 2016 încă nu s-a căsătorit, însă ieri a confirmat oficial relația cu un tânăr. Cine e băiatul și cum s-au cunoscut, aflați mai jos.

Jamala și-a etalat în premieră iubitul ieri, când a publicat pe Instagram prima fotografie ce o afișează alături de EL. Și dacă anterior nimeni nici măcar nu știa cum îl cheamă, acum este clar: tânărul se numește Seit-Bekir Suleimanov. Cuplul a vizitat ieri un festival dedicat scurtmetrajelor, organizat la Kiev.

1

Se pare că cei doi sunt împreună încă dinaintea concursului muzical:

„Ne-am cunoscut la o petrecere a unor prieteni comuni, iar de atunci nu ne mai despărțim. În timpul Eurovisionului, Bekir îmi spunea mereu: vei câștiga, pentru că tu într-adevăr meriți asta. 

Mi-a cerut mâna și nu o singură dată, dar deocamdată mai amân. Inițial am așteptat aceste cuvinte, însă el nu se grăbea să mă ceară în căsătorie”, mărturisește cântăreața.

Despre Bekir nu se știe prea multe, decât că s-a născut în Simferopol și a studiat „radiofizică medicală” la Universitatea Națională „Taras Șevcenko” din Kiev. De asemenea, este absolvent al Kyiv School of Economics.

2

Până a-l întâlni pe Bekir, Jamala a îndrăgit un alt băiat. A fost un tânăr care studiase alături de ea la conservator. Cei doi s-au despărțit după ce Jamala a renunțat de dragul relației lor să meargă cânte la Opera din Elveția.

Foto: Instagram, Facebook.com

Distribuie articolul: