Nimeni, mai cu seamă Jamala, nu se aștepta că alaltăseară, după un concert avut la Lvov, Jamala avea să fie cerută de mireasă. Despre cum a avut loc totul, artista a povestit în cadrul emisiunii „Rock Busters”, de a postul ucrainean de radio Просто Радиo.

Jamala și-a prezentat în premieră iubitul! „Mi-a cerut mâna și nu o singură dată” (Foto)

cats„Mă simt cam incomod că acest eveniment a avut un ecou atât de mare. Dar sunt fată, nu puteam să nu mă laud cu ce inel am primit. Nu mă așteptam că voi primi atâtea reacții și felicitări.

A fost incredibil de romantic. Am avut planificat un concert. După concert, pe la 23:30, îmi sună PR-directorul meu și îmi spune că un fotograf polonez mă așteaptă pentru o ședință foto într-un loc foarte înalt, spre care poți să urci pe o scară de lemn. Mi-a spus că trebuia să pozez anume în acel moment, pentru că fotograful avea să plece a doua zi dimineața.

Câștigătoarea Eurovision 2016, cerută de mireasă! Cine e logodnicul interpretei (Foto)

Eram foarte enervată, pentru că avusem un concert și eram obosită după ce mă trezisem la 5 dimineața și avusem repetiții. Eram în rochia de concert și trebuia să ajung tocmai acolo sus pentru o singură fotografie. Dar sunt un artist foarte responsabil și dacă a zis PR directorul că este important, am fost de acord.

Era foarte frig, ploua și bătea vântul. Am ajuns sus, deasupra orașului Lvov, la înălțimea zborului de pasăre. Când m-am întors, mi-am văzut iubitul. Stătea cu flori și cu inelul, mi-a spus foarte multe cuvinte calde. I-am răspuns: sigur că DA!”, spune Jamala.

1

Foto: Instagram, captură YouTube

Distribuie articolul: