Ivankăi Trump i s-a propus să scrie o carte, în care va vorbi despre lucrurile importante pe care a reușit să le realizeze în timpul șederii sale la Casa Albă și va răspunde la principalele întrebări ale adversarilor ei. Sursele au declarat pentru Page Six că, în timp ce lucra la reședința prezidențială, ea a făcut notițe detaliate, care ar putea servi drept bază pentru o carte întreagă.

Anterior, fiica fostului președinte american Donald Trump și, în același timp, consilierul acestuia, a publicat deja două cărți – „Femeile care lucrează” și „The Trump Card”. Insiderii au mai spus că este probabil să-și continue cariera politică în Florida, unde se va muta în curând.

Sursele din Page Six au spus că în timpul activității sale, în Casa Albă, în jurul Ivankăi circulau în mod constant zvonuri despre relații tensionate cu mama ei vitregă, Melania Trump și că nu se simțea în largul său în calitate de consilier al președintelui. Cu toate acestea, în calitate de consilier, a reușit să rezolve mai multe probleme importante legate de statutul femeilor, concediul familial și multe altele. În carte, ea intenționează să răspundă tuturor criticilor cu care s-a confruntat.

Recent, procuratura din New York a suspectat organizația Trump de fraudă fiscală legată de plățile către Ivanka Trump și a cerut informații despre taxele pe care le-a primit. Ca răspuns, Ivanka a postat pe Twitter o postare, numind acțiunile anchetatorilor „hărțuire pură” și „politică 100% motivată”.