Potrivit fostului consilier al Primei Doamne, Donald își pregătește fiica politiciană, ca să-l înlocuiască pe postul de președinte al SUA. 

Cartea fostei angajate de la Casa Albă, Stephanie Winston Volkoff „Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady”, este plină de informații privilegiate. Stephanie, care a fost apropiată multă vreme de Melania Trump, a făcut înregistrări secrete ale convorbirilor cu prima doamnă, lucru confirmat și de administrația prezidențială, care le-a numit „ilegale”. Cu toate acestea, afirmațiile lui Winston Volkoff sunt de mare interes pentru public, iar fosta prietenă a cuplului prezidențial nu este zgârcită și vine cu detalii noi chiar și după lansarea lucrării sale.

Într-un interviu acordat celor de la Channel 9 Australia, Winston Volkoff a declarat că Ivanka a „uzurpat” puterea lăsându-și mama vitregă în umbră. „Faptul că el (Donald) o pregătește literalmente pe Ivanka pentru a deveni președinte și o „pune” deja în mintea oamenilor, este doar o nebunie”, a spus Stephanie. „(Melania) a cedat capacității fiicei sale vitrege de a o suprima ca primă doamnă, împiedicând-o să facă ceva eficient, provocând schimbări. Dacă Donald trebuia să aleagă între Ivanka sau Melania, atunci el deja ne-a demonstrat pe cine reprezintă, nu?”. Autoarea cărții susține că mariajul lui Trump este o afacere obișnuită, în care nu există loc pentru sentimente tandre.

Cu toate acestea, succesul fiicei vitrege nu o împiedică pe prima doamnă să participe și ea la jocul început de soțul ei. „Nu este nefericită”, a spus Stephanie în emisiunea „60 de minute”. Familia Trump este stăpână pe întuneric. Cred că atunci când Donald trebuie să distragă atenția de la ceva, Melania joacă un rol important pentru el”.

Potrivit lui Winston Volkoff, prietenia dintre ea și domnișoara Trump s-a încheiat după inaugurarea lui Donald, pentru care a fost contractată agenția ei de planificare a evenimentelor. Ceremonia a devenit în curând subiect popular pentru federali, iar Winston Volkoff a simțit că este folosită și tratată ca un „țap ispășitor”. „Ea m-a înjunghiat în spate, mi-a tăiat gâtul și m-a aruncat sub autobuz”, a spus Winston Volkoff în mod figurativ pentru Canalul 9, descriind sentimentele ei despre trădarea Melaniei. „Mi-au luat viața în câteva secunde – viața pe care mi-am construit-o pentru mine, copiii mei, soțul și familia mea a fost zdrobită de această mașină de minciuni”.

Winston Volkoff a citat-o și pe Melania, care ar fi susținut că Ivanka țintește postul de președinte, sperând să devină prima femeie în această funcție și se bazează pe sprijinul soțului ei. Potrivit lui Stephanie, Donald însuși râde de această ambiție. Cu toate acestea, Ivanka susține candidatura tatălui ei la viitoarele alegeri prezidențiale din Statele Unite, iar la sfârșitul celui de-al doilea mandat al său în 2024, probabil că se așteaptă să-i ia locul.

Sursă: marieclaire.ru