Marți, Ivanka Trump a aterizat la Berlin pentru a putea participa la Summitul G20 al femeilor, unde aveau să aibă loc discuţii despre susţinerea femeilor antreprenoare, alături de cancelarul german Angela Merkel şi directoarea FMI Christine Lagarde. La o recentă întâlnire cu șefa guvernului german, fiica președintelui american a afișat o pereche de cercei care au atras toate privirile prin nonconformismul lor.

Deja de câteva luni, Ivanka Trump îmbină fashion-ul și diplomația, iar acest lucru, se pare, îi iese din ce în ce mai bine, ori fiecare apariție oficială a fiicei mai mari a președintelui american se transformă în subiect de știre.

Reflecting on a wonderful day of dialogue and collaboration at the #W20Summit this week. It was a mind-expanding and meaningful visit. Thank you, Chancellor Merkel, for your leadership! #WomensEconomicEmpowerment #TBT

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

La un dialog public, la care a participat în cadrul Summit-ului, Ivanka a decis să atragă atenția conservatiștilor germani cu un set de bijuterii extravagante.  Tânăra și-a asortat rochia albă cu o pereche de stiletto negri și un set de cercei asimetrici, vânduți la un preț de 740 de dolari americani sau cca 588 €.

Bijuteriile uriașe, fabricate în Italia, poartă semnătura brandului Marni și sunt confecționate utilizând pietre de smarald unite în construcții geometrice și florale.

 

Ivanka îi mulțumește cancelarului german pentru găzduirea primei sale călătorii oficiale în calitate de consilieră a președintelui american.

Foto: modaoperandi.com, Instagram, Michael Sohn, POOL, EPA/CLEMENS BILAN