A devenit din nou tătic încă acum câteva zile, însă a ținutacest eveniment departe de ochii presei și de ochii utilizatorilor de rețele sociale. Prezentatorul rus Iva Urgant a devenit tătic de fetiță și arătat-o fanilor săi virtuali abia ieri. Cum a fost numită mezina, vedeți mai jos.

Nu este tipul de vedetă care își afișează pe internet viața personală, de accea, nimeni nu a știut din start că zilele trecute, prezentatorul TV Ivan Urgant a devenit tată de fată pentru a doua oară. Ieri, însă, proaspătul tătic a decis să facă o excepție, așa că și-a bucurat fanii cu o fotografie a micuței.

600x600_0xd42ee430_1758345451444490099

Ivan a fotografiat, însă, doar mânuța mezinei. „Lera, pot să te fotografiez pentru ca să te vadă toți cei care mă urmăresc?” – așa a descris fotografia, prezentatorul TV. Nu se știe încă dacă micuța a moștenit chipul tatălui său, întrucât imaginea completă a fetiței e ținută în mare taină, cunoscând-o doar cele mai apropiate persoane ale familiei Urgant.

Vedeta TV s-a abținut de la fotografii virtuale cu soția sa însărcinată, ferind-o cu grijă de ochii lumii. Fanii prezentatorului au aflat întâmplător despre faptul că soția acestuia este însărcinată din nou.

Ïðåìüåðà ôèëüìà ðåæèññåðà À.Âîéòèíñêîãî «Äæóíãëè» â Ìîñêâå

Ivan și Natalia Kiknadze au devenit părinți pe 21 septembrie, iar fetița a fost numită Valeria, în cinstea mamei prezentatorului, plecată din viață de mulți ani. Soții mai educă o fetiță de 7 ani, nume Nina, însă Natalia mai are doi copii, din căsnicia anterioară. Ivan și soția sa și-au unit destinele abia în primăvara acestui an.

Foto: Instagram, woman.ruvistanews.ru

Distribuie articolul: