Iuliana Beregoi a venit cu o nouă surpriză pentru fani. Interpreta a lansat pe 27 ianuarie, o nouă piesă care deja este un hit, este vorba despre „Вокруг тебя”, primul ei cântec în limba rusă. 

 Interpreta este îndrăgită atât de adolescenții din Moldova, cât și din România. Totuși, trebuie să recunoaștem că acum, nu doar adolescenții îi ascultă muzica, dar și cei maturi. Clipul piesei „Вокруг тебя”, a cucerit multe inimi, doar în câteva ore acesta deja are peste 10 mii de vizualizări.

Este pentru prima dată când Iuliana lansează un cântec în limba rusă. În videoclipul piesei s-a filmat în rol principal și influencera Marinela Bezer. 

Cel mai important mesaj pe care vrea să-l transmită vedeta, prin intermediul acestei piese, este ca oamenii să fie unici și să-și arate sentimentele care nu pot fi cumpărate cu bani.

„Sunt foarte fericită că în sfârșit s-a lansat prima mea piesă în limba rusă „Вокруг тебя”. Sper mult că o să vă placă și vouă”, spune Iuliana Beregoi.

Iuliana a anunțat pe pagina sa de Instagram că, melodia, este de fapt, varianta în rusă a piesei ei „Gucci și Prada”, care are deja aproximativ un milion de vizualizări pe Youtube.

Ascultă aici noua piesă în limba rusă:

Felicitări, Iuliana Beregoi, pentru noua lansare!

Distribuie articolul: