Interpreta Iuliana Beregoi, îndrăgită atât de adolescenții din Moldova cât și din România, a lansat ieri, 24 octombrie, o nouă piesă care deja este un hit: „Gucci și Prada”.

Piesa a fost produsă în studioul Mixon Studio din București, iar clipul video a fost filmat la Chișinău, pe stadionul de fotbal de plajă din parcul „La Izvor”.

Piesa a fost scrisă în colaborare cu Alexandra Ruge, iar muzica cu Cătălin Dascalu.

Mesajul și îndemnul pe care vrea să-l transmită vedeta, prin intermediul acestei piese, este ca oamenii să fie unici și să își arate sentimentele care nu pot fi cumpărate cu bani.

„Sunt cea mai norocoasă din lume pentru că vă am alături. Am cele mai mari emoții și nu pot să descriu cât de mult vă iubesc. Voi sunteți tot ce am mai de preț. Sper mult să vă placă new song ”, a scris Iuliana Beregoi pe rețelele sociale.

Videoclipul a strâns deja aproximativ 108 mii de vizualizări, iar fanii au lăsat sute de mesaje de încurajare: „E piesa mea preferata la momentul actual, o ador. Felicitări pentru aceasta piesa extraordinară!”, „Mi-a venit să plâng când am auzit refrenul, o melodie cu un mesaj puternic! Felicitări Iuliana și tuturor celor care au contribuit la crearea acestei piese!”, „Doamne, ce melodie superbă. Te iubesc!!!!”, etc.

Distribuie articolul: