Ziua de sâmbătă le-a adus soților Iulian Țurcanu și Elizaveta Negru cel mai frumos dar al vieții - o moștenitoare! Mama și fetița se simt foarte bine și au ajuns deja acasă. Ce prenume au ales părinții pentru micuță, aflați mai jos.

15058702_10210722082945656_736561169_nElizaveta și Iulian sunt siguri de faptul că fetița lor va fi și ea o învingătoare și se va bucura de succes oriunde în lume:

Prenumele micii noastre minuni este LIA – am ținut să fie unul simplu, scurt și să sune bine în diferite limbi, pentru că suntem siguri că va fi și ea o mică exploaratoare, ca și părinții ei”, ne-au mărturisit fericiții părinți.

Am ținut să aflăm de la proaspăta mămică despre cum se simte în acest rol, iar Elizaveta ne-a mărturisit:

„Deocamdată nu pot aprecia exact senzațiile și sentimentele, pentru că încă mă consider o „stagiară”, însă cu siguranță voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a fi o mamă cel puțin bună.

Alăptarea este un capitol din experiența unei mămici, deja simt și realizez că nu este simplu, însă cine a zis că a fi mamă este ușor?

Suntem siguri de faptul că sunteți niște părinți minunați, de aceea vă urăm sănătate și multă putere! Creștere fără primejdii, Lia!

Foto: Arhiva Personală, Victor Pictor