Iulia Volkova s-a remarcat ca jumătatea de la t.A.T.u, alături de Lena Katina. Cele două fete făceau furori în urmă cu mai bine de 20 de ani, însă trupa s-a destrămat în 2011, iar fetele au luat-o pe drumuri diferite. Cele două interprete s-au mai unit de-a lungul anilor, cum ar fi pentru Jocurile Olimpice de la Soci și Eurovision, când evenimentele s-au desfășurat în Rusia. 

Recent, cele două au oferit un interviu pentru proiectul, Осторожно: Собчак. Pe lângă poveștile interesante pe care le-a împărtășit nu puteam să nu remarcăm și chipul schimbat al Iuliei. Se pare că vedeta a exagerat cu modificările asupra chipului. Aceasta și-a mărit buzele, și-a schimbat forma sprâncenelor și cel mai probabil a recurs și la o rinoplastie.

Acum 7 ani cântăreața a fost diagnosticată cu cancer tiroidian. Lupta cu boala a fost una foarte grea. Se pare că din cauza unei greșeli medicale, Iulia își pierduse vocea.

Astfel, a fost nevoită apoi să se supună mai multor tratamente complexe și alte două operații în Germania pentru a-și recăpăta vocea, însă fără succes. Abia după o intervenție în Seoul a reușit să-și revină și să-și recapete glasul.

În ceea ce privește viața personală, Julia Volkova de la t.A.T.u are doi copii cu omul de afaceri Parviz Yasinov: o fetiță Viktoria și un băiețel Samir.

Admiratorii îi apreciază calitățile vocale, însă sunt de părere că a întrecut măsura cu operațiile estetice. Se pare că artista, în căutarea tinereții veșnice, a trecut de prea multe ori pragul medicului estetician și acum are un look nenatural.

Urmărește ultimul interviu oferit de fetele de la t.A.T.u.