Despre faptul că barza va sosi din nou în familia fotbalistului potrughez Cristiano Ronaldo ne-am dat bine seama încă odată cu primele fotografii care afișau burtica mărită ale Georginei Rodriguez. A urmat apoi confirmarea venită din partea sportivului. Astăzi, publicația spaniolă HOLA! aduce și confirmarea viitoarei mămici, alături de încă o dovadă foto.

Georgina Rodriguez este eroina noului număr al revistei spaniole HOLA!, pentru care a acceptat să participe la un interviu, alături de o ședință foto. În interviu, tânăra de 23 de ani face referire la pasiunile sale și modul în care se menține în formă.

Cristiano Ronaldo a confirmat în premieră sarcina Georginei Rodriguez: „Sunt foarte fericit!”

În fiecare zi încerc să am grijă de mine făcând sport și alimentându-mă echilibrat. Încerc să consum doar produse naturale și evit mesele grele. Nu urmez niciun regim alimentar strict, ci doar uneori, în loc de capriciu. Cum ar fi fiața fără aceste mici plăceri?”, spune modelul.

portada-reyes1-z

Despre job-ul pe care l-a avut la un magazin de haine luxury și care i-a deschis ușile spre modeling, Georgina a spus:

„Am lucrat pentru branduri de lux, iar prin acest contact cu moda am descoperit o lume care mă fascinează.”

Iubita lui Cristiano Ronaldo este pasionată de balet, hobby pe care a început să îl practice de când avea 4 ani, cu un profesor de la Academia Regală de Dans din Londra. De asemenea, adoră să facă yoga și spinning (activitate aerobică practicată cu ajutorul unei biciclete statice):

„Am făcut balet timp de 15 ani. Dansul clasic mi-a educat multe valori, printre care dragostea pentru artă, prietenia, disciplina și importanța de a duce o viață sănătoasă.”

georgina-logo-a

Georgina a dezvăluit și unele aspecte ale personalității sale:

„Sunt o mare familistă, iubesc mult copiii, natura și animalele. Am o pisică de 13 ani și este marea mea prietenă. Îmi place să mă înconjor cu persoane care mă inspiră să fiu o persoană mai bună și care îmi transmit energie pozitivă!”

Noche de bichitas 👸🏻👸🏻👸🏻 #MeLasPuedoComer???💕

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

L o v e

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

https://www.instagram.com/p/BXSWL-FgdjD/?taken-by=georginarodriguez__fan

https://www.instagram.com/p/BXSZ0PKguIu/?taken-by=georginarodriguez__fan

G☀️☀️D M 👸🏻R N 🌷 N G #GioTime

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Because I'm happy #Bomdía☀️ #BalletTime

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Foto: HOLA!