Nu căuta dragoste pentru că nu vrei să fii singură. Nu te lega de conexiuni care nici măcar nu există convingându-te că ești fericită, când de fapt nu ești. 

Nu încerca să forțezi iubire acolo unde inima vrea să plângă de durere. Ai răbdare, permite-i timpului să își joace cartea, să îți vindece sufletul. Permite-ți ție să simți toate acele stări negative, să suferi, să plângi, să accepți durerea.

Nu te poți trezi într-o dimineață și să îți spui că ai uitat tot, că ai șters toate amintirile, că l-ai scos definitiv pe cel care ți-a făcut rău nu doar din viața ta, ci și din gândurile tale.

Trebuie să înveți să trăiești fără cineva cu care aveai planuri de viitor… și acest lucru este incredibil de dificil de făcut. Simte tot ce ai de simțit, acceptă singurătatea, plângi cât simți nevoia să plângi.

Nu îți pierde gândurile într-o altă iubire… pentru că îți va fi tot mai dificil. Așteaptă să te vindeci, permite-i sufletului tău să trăiască o vreme singur.

Acceptă ceea ce se întâmplă, nu te mai lega de nicio speranță și spune-ți că aceasta este viața ta de acum înainte. Vei trece peste, mai greu… însă vei trece.

Așadar, draga mea, nu căuta o altă relație în acest timp. De fapt, singura relație care ar trebui să te intereseze este relația cu tine însăți. Profită de timpul acesta pentru a fi doar tu cu tine, pentru a te redescoperi, pentru a învăța ce îți dorești, ce iubești, cum ești.

Alege să fii egoistă și să te pui pe primul loc, să înveți să te iubești pe tine pentru că sigur ai uitat și te-ai ignorat în tot acest timp.

Fă ceea ce îți place, gasește activități interesante, ocupă-ți timpul oferindu-ți doar ție atenție. Vei înțelege atâtea despre tine și, cel mai important, vei ajunge să apreciezi cine ești.

În plus, vei înțelege că nu mai ai nevoie de nimeni pentru a fi fericită – pentru că fericirea este deja în sufletul tău. Ești fericită cu tine însăți.

Sursa: kudika.ro

Distribuie articolul: