Una dintre cele mai extravagante vedete, din ultimii 60 de ani, este cu siguranță superba interpretă și actriță americană – Cher. În prezent, la 75 de ani, artista de origine armeană a rămas fidelă stilului său nonconformist, format încă în anii ’60, uimind atât prin alegerile vestimentare unice, cât și prin aspectul veșnic tânăr, care îi contrazice vârsta din buletin.

Autoarea hitului „Believe” (anii 2000) s-a numărat printre celebritățile care au participat la gala de deschidere a muzeului dedicat artei și științei filmelor, Academy Museum Of Motion Pictures, potrivit DailyMail.

Majoritatea vedetelor prezente la eveniment au optat pentru rochii vaporoase, mai mult sau mai puțin clasice, Cher însă, ca de obicei, și-a făcut apariția într-o ținută extravagantă care a făcut diferența. Aceasta a optat pentru pantaloni evazați cu print leopard, un top alb-negru cu cristale peste care a purtat o jachetă neagră inedită, cu accente albe pe margini.

Cher
The Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala, Arrivals, Los Angeles, California, USA – 25 Sep 2021,Image: 634322992, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Accesoriile, purtate de divă, au completat ținuta extravagantă: Cher a optat pentru inele la toate degetele, o centură în formă de lanț cu cristale, în jurul taliei și o combinație de lanțuri și șiraguri de perle la gât. Aceasta și-a completat look-ul cu o pălărie supradimensionată în două culori și pantofi negri cu botul pătrat.

Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala
Pictured: Cher,Image: 634371612, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Nu putem să nu remarcăm că Diva a renunțat la coafura sa „semnătură” în favoarea unei peruci blonde de lungime medie.

US singer and actress Cher arrives for the Academy Museum of Motion Pictures opening gala on September 25, 2021 in Los Angeles, California.,Image: 634323025, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

De asemenea, artista a uimit și prin aspectul tânăr al chipului și silueta perfectă, care nu îi trădează vârsta adevărată. Circulă zvonuri că Cher ar fi vedeta cu cele mai multe intervenții plastice și estetice de la Hollywood. Adevărat sau nu, cert este că aceasta arată perfect la 75 de ani.

Academy Museum of Motion Pictures este un muzeu din Los Angeles, construit de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, a cărui deschidere oficială va avea loc pe 30 septembrie. Va fi prima instituție mondială dedicată artei și științei filmelor, ce va oferi vizitatorilor expoziții și programe menite să evidențieze lumea fascinantă a filmului. Aceste expoziții vor include costume, recuzite, role de film, scenarii și alte obiecte folosite la realizarea marilor producții cinematografice începând cu anul 1927.

Sursa foto: peroz.ro