Invitata cea mai recentă ediție a emisiunii „Un show de doi Galbeni” cu Dorin Galben, de această dată a fost Olga Manciu. Aceasta a făcut dezvăluiri „fără perdea” legate de plecarea în Marea Britanie, pierderile mari în afaceri, dar și despre relația pe care o are cu soțul său, Alexandru Manciu, de mai bine de 11 ani, dar și cum cei doi au ajuns să formeze un cuplu, de la prima întâlnire, la cererea în căsătorie, copii…

Olga Manciu era fană „Fabrica de staruri”, acolo l-a văzut pentru prima oară pe Alexandru: „Țin minte momentul când ei trăiau în casă și acolo aveau sticlă peste tot. Țin minte că el ștergea sticla și s-a dat deoparte să vadă cum bate lumina și dacă e șters bine. Atunci m-am gândit: „Doamne ce băiet!”, după care el a cântat piesa „Cât de frumoasă ești”.

Acolo a fost dragoste

Mama Olgăi știa de pasiunea ei așa că l-a invitat pe Alexandru să-i cânte atunci când aceasta a împlinit majoratul: „L-a sunat mama mea și Sandu o împăcat cântarea și cum zice Sandu: „Am venit să cânt pentru 350 de euro și am rămas pe toată viața”. (râde).

El a intrat în sală și când l-am văzut m-am blocat. El mi-a întins mâna și m-a luat de mâna mea și iată tot programul – 45 minute, el m-a ținut de mână. L-am întrebat de ce și el a spus că nu știe de ce”. Cam așa a fost momentul cunoașterii viitorilor soți.

La un moment dat, interpretul se îmbolnăvise: „El postase un status pe Odnoklasniki, am zis dă să-i scriu. Mama strângea și usca plante și când s-a îmbolnăvit l-am invitat la ceai. Am zis dă să-i scriu că am o rețetă bună și i-am scris: „Uite numărul meu, în caz că vei avea nevoie de leac”

Peste o lună Olga a primit un mesaj: „Salut, ce faci?”, după 30 secunde a mai primit un mesaj: „Apropo, am uitat să mă prezint. Sunt Alexandru Manciu”. Și-au dat întâlnire în aceeași seară, la o cafea, dar Alexandru a întârziat tocmai o oră.

Evident, Olga, era supărată, ba mai mult decât atât, dialogul lor a început cu o ceartă: „Îți pare că ești mare stea, mare vedetă?!”

Ce a urmat mai departe, află din video de mai jos:

Video: Interviu Fără Protocol cu Dorin Galben