Cine nu s-a îndrăgostit, la sfârșitul anilor 90, de frumosul și simpaticul cuplu format de Milagros și Ivo în „Înger sălbatic“?

Telenovela lansată de argentinieni în anul 1998 și care a făcut ravagii în România ne-a dat, nouă românilor, două nume noi de admirat: Natalia Oreiro (40), actrița de origine uruguayană care a jucat-o pe Milagros, și Facundo Arana (45), argentinianul cel blond care l-a interpretat pe Ivo.

iti-amintesti-facundo-arana-inger-salbatic-natalia-oreiro

Telenovela Înger sălbatic era una foarte cool, la fel ca Natalia Oreiro, eroina poveștii, o tipă bătăioasă crescută în suburbii, dar care se îmbrăca mișto, avea o tunsoare de fashionistă, juca fotbal, cânta și dansa în cluburi pe muzică actuală.

Chiar și astăzi, Natalia este o femeie superbă, cele mai recente fotografii cu ea arătând-o aproape neschimbată și cu o siluetă suplă ca în tinerețe. Actrița este căsătorită încă din 2001 cu muzicianul Ricardo Mollo, în vârstă de 60 de ani, și au împreună un băiețel de cinci ani ani.

natalia-oreiro-GettyImages-821042550-768x512natalia-si-sotul

Cât despre Facundo, acesta este căsătorit din 2012 cu modelul argentinian Maria Susini, de 41 de ani, și este tatăl a trei copii superbi. Cel mai interesant este că actorul și-a păstrat fizicul bine sculptat, datorită numeroaselor sporturi pe care le practică, și că este la fel de chipeș ca în tinerețe.inger salbatic 00043352

Distribuie articolul: