Imagine: facebook/Rusu Tatiana

Alexandrina Iacub, tânăra polițistă care a pierit în Turcia din cauza unei maladii cumplite, va fi condusă pe ultimul său drum mâine, pe data de 7 septembrie. Cei care doresc să-și ia rămas bun de la ea au posibilitatea de a o face astăzi în orașul ei natal.

Cu tristețe adâncă, constatăm că Alexandrina Iacub a revenit acasă… așa cum nimeni nu și-ar fi dorit vreodată. Îi dorim odihnă liniștită, suflet nobil și bun! Să vegheze asupra familiei și să ocrotească pe toți cei care suferă în aceste momente dificile.

Cei ce doresc să fie alături de familie și să-și ia rămas bun de la Alexandrina o pot face începând de miercuri, 6 septembrie 2023, începând cu ora 16:00, la casa părintească din satul Onitcani, Criuleni. Înmormântarea va avea loc joi, 7 septembrie 2023.

Alexandrina Iacub a fost nevoită să plece în grabă în Turcia sâmbătă, cu o ambulanță, din cauza stării sale de sănătate precare. Din păcate, medicii nu au putut să o salveze, iar pe 3 septembrie s-a sărbătorit ziua ei de naștere.

“Nu a mai suportat suferința și a ales calea unei vieți lipsite de durere și boală…”, s-a afirmat într-un mesaj.

La vârsta de 28 de ani, tânăra polițistă a încetat din viață într-un spital din Turcia, căzută pradă unei boli cumplite. În aceste momente dificile, întreaga echipă a Poliției Naționale se alătură familiei îndoliate și transmite condoleanțe sincere.

Distribuie articolul: