Băiețelul plin de mușchi, supranumit Micul Hercule, a devenit cunoscut în toată lumea, în 2009, când la vârsta de 5 ani a intrat în Cartea Recordurilor. El reușea să meargă pe metri în mâini, cu o greutate agățată de picioare uimind cu puterea sa.

La doar cinci ani, Giuliano Stroe devenise cunoscut și făcea furori pe internet. Atât el, cât și fratele său, la fel de puternic, au fost invitați la o emisiune tv în Italia. La acea vreme, tatăl său a atras multe critici, pentru că mulți îl criticau că își exploatează copiii pentru a câștiga bani, scrie wowbiz.ro. Direcția pentru Protecția Copilului Olt a luat în vizor de mai multe ori familia Stroe, iar tatăl micuților a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părintești.

Anii au trecut, iar copiii sunt pasionați de sport. Giuliano și fratele său au dat gimnastica pe box.

Chiar dacă a intrat în Cartea Recordurilor la vârsta de 5 ani, Giuliano Stroe duce o viață modestă. Pe contul său de socializare, Micul Hercule își ține la curent fanii cu activitățile sale sportive, dar și casnice. Mai mult, atât el, cât și fratele său, au nevoie de bani pentru a putea continua antrenamentele și a participa la campionate.

Pe pagina Micului Hercule există mai multe donații din partea fanilor.

„Această postare nu este pentru hateri! Vă mulțumesc foarte mult, prietenii mei! Cine mă critică pentru că strâng bani pentru a face posibilă participarea copilului la un campionat, să vă fie rușine!”, este una dintre postările de pe pagina lui Giuliano Stroe.

La 12 ani de când a apărut pentru prima dată în presă, Micul Hercule este de nerecunoscut.

Giuliano este cel mai mare dintre cei trei frați ai săi. Micul Hercule și fratele său Claudio sunt pasionați de box, dar au grijă și de gospodărie și frații lor mai mici”.

Foto: Facebook / Giuliano Stroe

Sursa: wowbiz.ro